my 1st ever tutorial.

caracara nak masuk neraka.
requirement:
buat jahat.
tak kira banyak@sikit.
tapi lagi banyak korang buat jahat lagi tinggi chance korang nak masuk neraka.
lagi power tahap jahat korang lagi seksa azab neraka yang akan korang rasa.
sedang sebesar zarah pun tak kan terlepas kan.
lagi kan yang lebih dari itu.
all the best.
selamat mencuba.
---
next time cara nak escape dari neraka.
tapi lain kali je lah.
busy.
(buatbuat busy.)
---
---

10 comments:

  1. erk..adeeh...
    buat tutuorial masuk syurga plak next time..
    jgn bias..

    ReplyDelete
  2. promote mc Junior. Poskan kat sini plz.

    ReplyDelete
  3. g melaka xbgtau..leh singgah umah..hehe

    ReplyDelete
  4. haha nak masuk neraka pun ada tutorial :P

    ReplyDelete
  5. dasyat!!!! chantek gambar... likee..

    ReplyDelete
  6. Salam..bleh la tu spe y berkenan.

    ReplyDelete
  7. pun bolehh. btw good tutorial. haha :P

    ReplyDelete
  8. power lah tutorial ni. tak pernah jumpa lagi.

    aa.

    ReplyDelete

+kami kata.lalala+