yang mana 1?

sangat berbeza.
jualan buku SRIH.kem i love islam.
kalau nak senang,baik lari pergi SRIH.kalau nak seronok,stay kat pejabat JIM.
1 deal dengan benda tak hidup,buku.1 lagi deal dengan benda yang sangat hidup.budakbudak yang sangat BAIK.
penat handle budakbudak ni 2 kali penat dari handle parent yang nak beli buku sekolah untuk anakanak diorang.tapi penatpenat pun,seronok kot.ujian beb.diorang dengan macammacam ragamnya.sabar je lah kan.nak kasi diorang makan kaki+tangan,tak sampai hati.comel sangat.haha.ok.tabah.episod penat bersambung lagi esok.lalala.
---
alaa.macam time jadi budakbudak duludulu tak pernah nakalnakal.takpe lah.tak salah kot nakal.biar nakal diorang habis time ni.supaya time besar takde lah nakal sangat.haha.biar besar mereka nanti jadi yang baikbaik untuk islam.semoga.

2 comments:

  1. banyaknye makanan...nyum2...takpela, anggap amal kebajikan, dpat pahala. =)

    ReplyDelete

+kami kata.lalala+