mana.

fuhh.penat.
nak rehat kat mana ek?
apa kata,dikatakan korang menjadikan masjid@surau antara tempat rehat yang patut korang singgah sebelum meneruskan misi jalanjalan korang.selain dapat melangsaikan tanggungjawab korang pada DIA,korang juga dapat mengecas balik ruh yang dah penat jalanjalan dengan korang gak kan.ruh yang dah penat lihat,dengar,cakap,buat macammacam.kadang ada yang boleh naik+turunkan iman.aa.best lagi kalau dapat disolatkan diawal waktu+berdoubledouble lagi best kalau dapat dijemaahkan bersama kawankawan sejalan kita tadi.
jom singgah.
selamat jalanjalan.
---
*nak sambung sakit ke tak?aa.*

5 comments:

  1. mate ok x? =)

    psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

    ReplyDelete

+kami kata.lalala+