mari bergembira.

banyak boleh kat blog ni.buang yang keruh ambil yang jernih.ok?
[belajarbelajarbelajar.]
yang ada PSP,buat release tension,nak update game?
[game.]
---

jejak kasihan.
dijumpai.
muzammil b. mudzakir. ada kenal?
ingatkan blogger mana lah kan.sekali ushausha post dia rupanya ex-SRIH.batch 8.haha.'asim tangkap cepat.kalau nta pun tak ingat tak tahu lah kan.sebab dia ni ingat nta kat post dia yang 1 ni.[ingat.]
ok.yang jauh kita dekatkan yang dekat kita rapatkan.selamat mengikat kembali tali persahabatan kalian.

4 comments:

  1. ooooo.....die nihhhh...

    tak kenai pon.

    lalalala~

    ReplyDelete
  2. +fobia+lya.colours+
    salam.

    +fobia+alvin.si.miskin.bercherita+
    haa.lebih kurang la tu.best kan kalau jumpa orang yang da lama tak dijumpai.ngaa.

    +fobia+cookie.monster+
    haha.memang la.sebab belum pernah kenal.

    ReplyDelete

+kami kata.lalala+